Održavanje sajtova

Održavanje web sajtova je posebna usluga koja predstavlja kontinuiran proces praćenja i unapređenja funkcionalnosti i bezbednosti Vašeg web sajta.
Ona mogućava da Vaš sajt ostane brz, funkcionalan i bezbedan, baš kao i prvog dana.

Ma kako dobar i funkcionalan bio Vaš sajt nakon izrade, njegov kvalitet i funkcionalnost vremenom prirodno opadaju. Dolazi do usporavanja, grešaka, bezbednosnih propusta i rizika da čak, usled pada, i ostanete bez sajta. Da bi funkcionisao besprekorno, Vas sajt uvek mora da bude ažuriran, kako u bezbednosnom smislu, tako i funkcionalno. Takođe, neophodno je da u svakom trenutku imate bekap (rezervne kopije) sajta, u slučaju da dođe do problema.

Tu nastupamo mi. Sve navedene stvari, ali i dodatne – radimo u okviru redovnih održavanja, tako da se Vi možete fokusirati na Vama važnije stvari oko razvijanja biznisa, a brigu oko sajta stopostotno prepustiti nama.

Šta Vam donosi redovno održavanje sajta?

  • brz i pouzdan sajt
  • bezbednost i zaštitu od virusa/malvera; hakerskih napada
  • redovne bekape
  • ažuriranje skripti, zamena komponenata
  • pronalaženje i otklanjanje grešaka na sajtu
  • optimizaciju sajta
  • besplatnu tehničku podršku (7 dana u nedelji)

Ukratko, bilo šta da se desi sa sajtom, naša je briga – i obaveza da se, u što kraćem roku, saniraju posledice i sajt vrati na prvobitno, funkcionalno stanje. Naravno, održavanje podrazumeva pre svega preventivu, tako da do problema uopšte i ne dođe – ali ukoliko dođe, Vi ste osigurani, i to kasko.

Zato prepustite brigu o funkcionalnosti i bezbednosti Vašeg sajta profesionalcima,
i više ne razmišljajte da li će Vaš sajt biti dostupan i raditi „glatko“ kao i prvog dana.

Iako se pre svega misli na tehničko održavanje, besplatno ćemo Vam, u okviru održavanja, uraditi i manje sadržinske izmene, kao što su izmena informacija na sajtu, dodavanje nove stranice, dodavanje slika u galeriju i slično.

Ukoliko se održavanje plaća na godišnjem nivou, dobijate 10% popusta na redovne cene.


Call Now Button